Uitbouw woonkamer achterzijde woonhuis

  • Home
  • Referenties
  • Verbouw
  • Uitbouw woonkamer achterzijde woonhuis

Een uitgebouwde woonkamer zorgt voor nog meer woongenot. Wat denkt u van een grote glazen schuifpui, twee openslaande tuindeuren of alleen een woonkamerraam en een tuindeur? De mogelijkheden zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en situatie. In elk geval kunnen wij alles op maat maken voor u in onze eigen timmerwerkplaats. Vanzelfsprekend kunnen ook aluminium of kunststofkozijnen geplaatst worden. Hoewel onze voorkeur natuurlijk uitgaat naar hout, kunnen wij u ook bijstaan bij het leveren en plaatsen van aluminium of kunststof kozijnen.

En wat dacht u van een lichtstraat in uw woonkamer? Zelfs bij weinig zonlicht geeft dit al erg veel licht. Ook hiervoor zijn diverse oplossingen te bedenken.Door een groot vlak in het dak komt er een enorme hoeveelheid natuurlijk daglicht in de woning. Dat voelt comfortabel en zorgt voor een gezond en aangenaam klimaat om te wonen én (thuis) te werken. 

Laat ons uw gehele verbouwing realiseren! Dit heeft als voordeel dat u slechts één aanspreekpartner heeft gedurende de verbouwing en dat u zelf geen zorgen heeft over de voortgang en de kwaliteit! 

Wij ontzorgen u graag van A tot Z bij uw verbouwing!

Share our website