Nieuwbouw

  • Home
  • Referenties
  • Nieuwbouw

Nieuwbouw

Op een traditionele manier modern.

Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. bouwt op een manier die we zowel traditioneel als modern kunnen noemen. Traditioneel door de keuze van materialen en de ambachtelijke, degelijke wijze van bouwen. Modern door de klantgerichte benadering en de flexibele manier waarop we met de individuele wensen omgaan.

In het bezig van een bouwkavel? Realiseer dan je eigen droomwoning. Vraag onze woningbrochure aan en maak een keuze uit een van de vele woningen. Vrijstaand of twee-onder-een kap, voor elke smaak een passende woning. Een type gevonden maar u wilt de indeling of afmeting toch iets anders? Bij ons is dat geen probleem. Bij elk type woning zijn diverse opties mogelijk zodat aanpassen naar eigen wens mogelijk is. Maar ook wanneer u reeds een bouwtekening heeft bent u bij ons aan het juiste adres!

Alle woningen worden duurzaam gebouwd, voorbereid op de toekomst. We houden niet alleen rekening met een goede isolatie van de gebouwschil en energiezuinige installaties maar ook met de toepassing van duurzame energie. Kortom: Optimale verduurzaming van uw woning!

U bouwt zorgeloos met Meijerink!