Onderhoud

  • Home
  • Projecten
  • Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud kan zowel (het voorkomen van) inbraakschade als bouwtechnische herstelwerkzaamheden betreffen. Inbraak- of brandschade wordt snel en vakkundig door ons hersteld. Beter is natuurlijk om het niet zover te laten komen. Op basis van het politiekeurmerk zorgen wij voor preventieve voorzieningen.
Daarnaast voeren wij ook puur bouwtechnische reparaties uit, zoals het vervangen van een kozijn, deur en/of raam. 

Hang- /sluitwerk
Het voorkomen van inbraak begint bij de beveiliging van ramen, deuren en gevelelementen. Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. is op de hoogte van goedgekeurde sloten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbraakschade
Niets is onaangenamer dan te moeten vernemen dat er is ingebroken. Meestal gaat dit gepaard met het nodige geweld aan deuren, ramen, sloten e.d.. 
Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. staat voor u klaar om direct passende voorzieningen te treffen, zodat de schade binnen de kortste keren is verholpen.

Brandschade: in de brand, uit de brand
Wij kunnen u terzijde staan bij het afhandelen van taxaties voor de verzekering bij brandschades. Ook schades als gevolg van lekkages kunnen wij voor u taxeren en zonodig repareren.

Herstelwerk: preventief en duurzaam
Soms is het beter om periodieke onderhoudswerkzaamheden wat grondiger aan te pakken. Dan is het goed om te weten dat wij in onze eigen timmerwerkplaats alle mogelijkheden hebben om zonodig kozijnen, deuren en ramen te vervangen.

Verenigingen van Eigenaren / Vastgoedmaatschappijen
Voor diverse Verenigingen van Eigenaren en Vastgoedmaatschappijen verrichten wij onderhoudswerkzaamheden aan zowel woningen als bedrijfspanden. Of het nu gaat om een grote of kleine klus, wij nemen graag uw zorg uit handen en nemen voor u contact op met de huurder(s) en zorgen ervoor dat de gerezen problemen op korte termijn worden opgelost. Continue zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Aangezien veel VvE's en vastgoedmaatschappijen op afstand zitten is het een kwestie van vertrouwen. Gezien de omvang van ons bedrijf heeft u meestal te maken met een en dezelfde contactpersoon. Dit maakt het werken gemakkelijk, ook voor u op afstand.
 
Kortom: gun uw onroerend goed de bescherming van deskundig onderhoud door Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V.