Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Missie:
Ontzorgen is begrepen worden. En dat is mensenwerk. Ontzorgen is volgens Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink BV.: 'Zorg besteden aan onze klanten met het doel dezelfde taal te spreken teneinde te komen tot een bepaald doel'. Ontzorgen bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie doen wij door met u samen te werken. Samen uw wensen vertalen naar een volledig uitgewerkt plan teneinde te komen tot concrete afspraken omtrent planning, uitvoering en oplevering.

Samen dezelfde taal spreken is samen bouwen aan iets moois!

Visie:
Bouwen is een kwestie van vertrouwen. Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink BV werkt met een vast team. Onze medewerkers zijn betrokken, betrouwbaar en vakkundig. Kennis en kunde uit het verleden combineren wij met nieuwe methodieken en systemen uit het heden, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft, zodat de volgende generatie kan bouwen in en aan de toekomst.

Bouwen doen wij dag in, dag uit: al meer dan 200 jaar!

Kernwaarden:
 
Kwaliteit
Kwaliteit staat voor het goede en kan, vinden wij, bij geen enkel bedrijf ontbreken. Voor Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink betekent kwaliteit meer dan het goede. Het gaat om het beste te willen leveren binnen de door de klant gestelde kaders. Wij adviseren, inspireren, denken mee en werken oplossingsgericht. Dit alles op basis van eerlijkheid. Onze referenties zijn het bewijs.
 
Expertise
Wij werken meer dan twee eeuwen in de bouw. Deze jarenlange ervaring heeft ons veel expertise opgeleverd. Die expertise zit verankerd binnen Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink BV. Een vast team van medewerkers wordt dagelijks gestimuleerd en uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.
Wij bieden onze medewerkers een afgestemd scholingsprogramma, waardoor zij op de hoogte blijven van innovatieve ontwikkelingen op hun vakgebied. Klantkennis, productkennis, kennis van wet- en regelgeving worden uitgebreid en werkprocessen worden continu verbeterd. Klanten kunnen zo blijven rekenen op een partner met alle knowhow in huis om een project tot in de puntjes uit te voeren.
 
Duidelijkheid
Wij gebruiken onze expertise al ver voor de eerste steen wordt gelegd. Wij zijn transparant, betrokken, spreken begrijpelijke taal en maken concrete afspraken over planning, uitvoering en oplevering. Het ontzorgen van de klant is begonnen. Wij scheppen vooraf duidelijkheid in wat de klant krijgt voor zijn geld, nadat zij achter hun genomen keuzes staan. Meer- en minderwerk wordt altijd netjes gecommuniceerd en vastgelegd. Tussentijdse evaluatie gebeurt daar waar nodig is.
Onze medewerkers arriveren netjes op tijd, in bedrijfskleding, bij onze klanten en zorgen tijdens en na het project voor orde en netheid. De benodigde materialen worden op de plek van het project geleverd of in de ochtenden meegenomen door onze medewerkers.
In het opleveringsgesprek nemen wij samen met de klant de gemaakte afspraken door, zodat iedereen tevreden is en blijft.
 
We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!
 
Communiceren (intern en extern)
Wij zijn in staat om adviezen, feiten, ideeën of meningen op een correcte, begrijpelijke en kernachtige wijze aan anderen (collega’s, klanten en/of externe partijen) duidelijk over te brengen. Wij maken hierbij gebruik van een heldere en correcte taal.
Een vast team van gemiddeld vijftien medewerkers communiceren dagelijks met elkaar om complete projecten te kunnen uitvoeren. Wij werken veelal in teamverband en kunnen hierdoor snel en flexibel opereren.
 
Flexibiliteit
Wij zijn in staat ons gemakkelijk aan te passen aan een veranderende omgeving, werkwijzen, werktijden, taken en verantwoordelijkheden en gedragingen van anderen.
Geen enkel project is daarom hetzelfde. Middels onze eigen moderne timmerwerkplaats spelen wij snel in op veranderende situaties. Zo kunnen wensen van onze klanten nog beter worden vervuld. Wij verrichten ook machinale timmerwerkzaamheden voor derden.

Share our website