Eigen timmerwerkplaats

  • Home
  • Referenties
  • Eigen timmerwerkplaats

Eigen timmerwerkplaats

Kozijnen, ramen (ook draai-kiep), deuren, trappen worden gemaakt in onze eigen, modern uitgeruste timmerwerkplaats. Zo kunnen we alles precies afstemmen op uw wensen.

Trappen
Welk model of welke houtsoort u ook kiest, Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. is gaarne bereid voor u de passende trap te vervaardigen.

Deuren
Zowel binnen- als buitendeuren kunnen in onze eigen timmerwerkplaats vervaardigd worden al naar gelang uw eigen wensen.

Kozijnen
Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. is in staat alle kozijnen zelf te maken. Of het nu gaat om kleine of grote kozijnen, in onze moderne timmerwerkplaats draaien we onze handen hier niet voor om.

Draai-kiep
Wilt u ook zelf uw ramen op de bovenverdieping van uw huis kunnen wassen? Dan is het draai-kiepsysteem iets voor u! Zo kunt u aan de binnenkant van uw woning de buitenzijde van uw ramen schoonmaken.

Schuifpuien
Veel mensen willen genieten van het uitzicht op de tuin vanuit de woonkamer. Samen met de specialisten van Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. kunnen we uw wensen hieromtrent bekijken en in een later stadium verwezenlijken in onze eigen timmerwerkplaats.

Desgewenst verrichten we ook machinale timmerwerkzaamheden voor derden.
 
Tip:
Kijk ook eens bij 'Actueel' over bijpassende raamhorren en hordeuren! Deze kunnen wij op maat leveren bij uw kozijnen en/of deuren!
 
Heeft u specifieke vragen? Stel ze ons gerust. Wij beantwoorden ze graag voor u!