Erkend Leerbedrijf

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Erkend Leerbedrijf


Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. heeft scholing en opleiding hoog in het vaandel staan. We zijn inmiddels reeds vele jaren een erkend leerbedrijf in de bouw. Een leven lang leren is een bewuste keuze in ons bedrijfsbeleid, waarmee we onze medewerkers willen boeien en binden en toerusten voor hun dagelijkse bouwwerkzaamheden. Onze leermeesters hebben bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)  de opleiding tot Leermeester gevolgd en ontvangen een tweejaarlijkse nascholing om bij te blijven in het begeleiden en trainen van jonge mensen die ons bedrijf op de bouwplaats willen versterken. Wij zijn dan ook een door erkend leerbedrijf.

Leerlingen die een BBL-opleiding timmeren, metselen volgen zijn van harte welkom op onze bouwplaats voor hun beroepspraktijkvorming en worden door ervaren leermeesters begeleid en opgeleid. Daarin hebben we een jarenlange traditie, waardoor veel van onze huidige medewerkers in eigen huis zijn opgeleid en getraind.
 

Met het ROC van Twente en dé vakopleider voor de Twentse bouw, Bouwschool Twente, werken we intensief samen. Bouwschool Twente is onze huisleverancier voor BBL-leerlingen van niveau 1 t/m 3 die de opleiding timmerman of metselaar volgen. Leerlingen van het ROC van Twente die een BOL-niveau 4 opleiding Middenkader Bouw en Infra volgen bieden we ook stagemogelijkheden aan. Samen zorgen we voor instroom en diplomering van gemotiveerde jonge vakmensen in de bedrijfstak.

Ook studenten van de opleiding HBO Bouwkunde van het Saxion kunnen bij ons stagelopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bouwschool Twente is gevestigd in het Techniekhuis Twente aan de Lansinkesweg 28a in Hengelo. In dit gebouw waar begin 1900 nog pompen van Stork werden gemaakt worden bouwvakkers, schilders, installatiemonteurs en interieuradviseurs opgeleid. Het is dé plek waar aankomende bouwprofessionals samenkomen om de beste in hun vak te worden. In deze oude monumentale fabriekshal leren deze beginnende vaklieden de fijne kneepjes van het vak door dynamsich, innovatief en praktijkgericht MBO-onderwijs. In het Techniekhuis Twente werken praktijkopleidingsbedrijven voor de bouw, het regionale bedrijfsleven en het ROC van Twente gedreven samen aan een bloeiende toekomst voor jonge bouwprofessionals. 

Meer weten over opleidingen in de bouw? Klik op onderstaand logo van Bouwschool Twente en/of het ROC van Twente! Een bouwopleiding biedt zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt!

    
  

Share our website