Erkend Leerbedrijf

Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. heeft scholing en opleiding hoog in het vaandel staan. We zijn inmiddels reeds vele jaren een erkend leerbedrijf in de bouw. Een leven lang leren is een bewuste keuze in ons bedrijfsbeleid, waarmee we onze medewerkers willen boeien en binden en toerusten voor hun dagelijkse bouwwerkzaamheden. Onze leermeesters hebben bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)  de opleiding tot Leermeester gevolgd en ontvangen een tweejaarlijkse nascholing om bij te blijven in het begeleiden en trainen van jonge mensen die ons bedrijf op de bouwplaats willen versterken. Wij zijn dan ook een door erkend leerbedrijf.

Leerlingen die een BBL-opleiding timmeren, metselen volgen zijn van harte welkom op onze bouwplaats voor hun beroepspraktijkvorming en worden door ervaren leermeesters begeleid en opgeleid. Daarin hebben we een jarenlange traditie, waardoor veel van onze huidige medewerkers in eigen huis zijn opgeleid en getraind.
 

Met het ROC van Twente en het regionale opleidingsbedrijf voor de bouw, Bouwmensen Twente, werken we intensief samen. Bouwmensen Twente locatie Hengelo is onze huisleverancier voor BBL-leerlingen van niveau 1 t/m 4 die de opleiding timmerman, metselaar of uitvoerder volgen. Samen zorgen we voor instroom en diplomering van gemotiveerde jonge vakmensen in de bedrijfstak.

Share our website