Faceilift voor jaren '60 woning in buitengebied

  • Home
  • Projecten
  • Verbouw
  • Faceilift voor jaren '60 woning in buitengebied

Een facelift voor deze woning in het buitengebied van Lonneker. Deze woning, gebouwd in de jaren '60, is in de loop der jaren meerdere malen verbouwd en uitgebreid. De samenhang is hierbij uit het oog verloren. Deze renovatie maakt van de woning weer een geheel met een modern uiterlijk.

Binnen is de indeling geschikt gemaakt voor de toekomst. Een mooie logische indeling met o.a. een slaap- en badkamer op de begane grond, dus levensbestendig wonen.
Buiten zijn de gevels gekeimd en voorzien van zwarte geveldelen. Aan de voorzijde is het dak doorgetrokken en voorzien van eiken gebinten.

De woning is geheel aangepast aan de eisen van deze tijd, goede isolatiewaardes, nieuwe installaties met het oog op gasloos wonen en het toevoegen van zonnepanelen. Duurzaamheid heeft een grote rol gespeeld bij deze renovatie. 

Ontwerp: BLM Architecten Enschede (http://www.blm-architecten.nl)
 

Share our website