Aanbouw woonhuis met schuifpui

Met een relatief kleine ingreep veel effectieve ruimte creëren?

Door de achterpui gelijk te trekken met de achterkant van de berging  ontstond er binnen in de woning veel effectieve ruimte. Ook zorgt de nieuwe, grotere schuifpui tegelijkertijd voor meer lichtinval  in de woning en heeft men nu vanuit de woonkamer en de keuken zicht op de tuin. Met deze relatief "kleine ingreep" is men er in geslaagd een grote woonkeuken te realiseren. Voorheen was het door de aparte ruimte niet mogelijk een eethoek te plaatsen in de keuken. Doordat de benedenverdieping nu een open geheel is geworden straalt dit veel meer rust uit. Een paar m2 extra levert dus veel woongenot op! Ook buitenshuis is rust gecreëerd doordat de achtergevel nu één rechte lijn is geworden.
Buitenshuis is het (eigenlijk te) kleine zitgedeelte tussen de uitbreiding van de buren en de berging komen te vervallen. Deze nieuwe achtergevel straalt rust uit en ondanks de uitbreiding heeft dit geen nadelig effect op de grootte van de tuin. 
Brengen we u nu op een idee? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!


Share our website