Moderne aanbouw aan jaren '20 woning met zicht op natuur-/zwemvijver

  • Home
  • Projecten
  • Verbouw
  • Moderne aanbouw aan jaren '20 woning met zicht op natuur-/zwemvijver

Om meer leefruimte te verkrijgen werd aan deze jaren '20 woning een moderne aanbouw gebouwd. De gevels zijn voorzien van Siberisch lariks hout. Binnen is een grote leefruimte gecreëerd waar aan een lange eettafel met het gezin gegeten kan worden en in het weekend met vrienden heerlijk geborreld kan worden. In het andere deel is ruimte gemaakt voor enkele werkplekken zodat men in alle rust vanuit huis kan werken. In het leefgedeelte is een grote lichtstraat geplaatst zodat er veel zonlicht naar binnen komt. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Zomers kunnen tuindeuren open gezet worden. Door een deel van het dak door te laten lopen is er zelfs een kleine overkapping ontstaan waaronder het heerlijk toeven is met een kop koffie en/of een glaasje. De diverse glazen puien geven overal ruim zicht op de natuur-/zwemvijver. 

Share our website