Zorgeloos thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving?

  • Home
  • Nieuws
  • Zorgeloos thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving?

Zorgeloos thuis blijven wonen met een handicap of op uw oude dag in uw vertrouwde omgeving? Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink maakt dit voor u mogelijk!

Samen met u bekijken we op welke manier u zo lang mogelijk kunt blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. We bekijken ter plekke uw huidige situatie en adviseren u over de mogelijkheden op diverse gebieden.

Domotica, zorg op afstand, bewegingssensoren, personenalarmering zijn voorbeelden van technische aanpassingen die het langer zelfstandig thuiswonen door ouderen mogelijk maken. Maar dat is niet voldoende. Ook bouwkundige aanpassingen zijn nodig. Van slapen en douchen op de begane grond, verhoogde keukens tot aangepaste badkamers, het is nodig om letterlijk en figuurlijk drempels weg te nemen en handvaten te bieden voor veilig zelfstandig woongenot.

Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem derhalve contact met ons op zodat u klaar bent voor de toekomst. Een toekomst in uw eigen, vertrouwde omgeving, in een woning waar u zich thuis voelt! Tijdig nadenken over uw toekomst bespaart u veel zorgen op het moment dat zelfstandig wonen moeilijker wordt!

 

Share our website