Nieuwbouw eigen pand gestart!

De sloop van het oude pand is gestart en binnenkort beginnen we met de nieuwbouw van ons nieuwe kantoorpand met timmerwerkplaats.
Van begin 1800 tot 1960 was het bedrijf gevestigd in de naastgelegen boerderij aan de Meijerinksweg 45 in Lonneker waar men ook een timmerwerkplaats had. In 1960 bouwde de 5e generatie Meijerink (Hendrik Meijerink) het huidige pand aan de Meijerinksweg 40, naast de boerderij. De 6e generatie (Peter Meijerink) breidde het pand in 1995 verder uit en thans, met het oog op de toekomst van de 7e generatie, is besloten het volledige pand te slopen en een nieuw kantoorpand met timmerwerkplaats te bouwen dat straks voldoet aan de eisen van deze tijd. Het gebouw zal volledig energieneutraal zijn. De timmerwerkplaats krijgt een upgrade zodat we nog beter in staat blijven om kozijnen, ramen en deuren in eigen productie te blijven fabriceren. De 7e generatie Meijerink (Rik Meijerink) kan met het nieuwe pand bouwen aan de toekomst. Leuk detail: gedurende de bouw is het kantoor wederom gevestigd in de boerderij, daar waar het begin 1800 ooit begon.. voor even zijn we dus terug op het oude nest.
U kunt ons tot het nieuwe kantoorpand met timmerwerkplaats opgeleverd wordt, vinden aan de Meijerinksweg 45a in Lonneker.
De komende maanden zullen we u  via deze site en social media op de hoogte houden van de vorderingen van de bouw. 

Architect:  Architectenplus Oldenzaal.Share our website