Raam- en deurhorren

In het voorjaar en zeker in de zomer zetten we het liefst de ramen en deuren open. Vliegen, muggen en alle andere insecten houdt u eenvoudig buiten met een hor op maat.
 
Als dealer van Unilux horren hebben wij voor bijna iedere situatie een passende oplossing: voor draaikiepramen, schuiframen, schuifpuien, draairamen naar buiten, dakramen, draaideuren en openslaande tuindeuren.
 
Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en voor het woonklimaat. Te vochtige lucht kan leiden tot schimmelvorming en verhoogt de kans op huisstofmijten. Schimmels en mijten veroorzaken vaak allergische reacties in de luchtwegen. een gebrek aan frisse lucht leidt bovendien tot concentratieverlies, vermoeidheid en hoofdpijn. Dankzij horren kunt u optimaal en volledig beschermd ventileren.
 
Raamrolhorren zijn verkrijgbaar in de types: Basic, Rondo, Super+, Voorzethor, Inklemhor, Voorzet Unit (raamplissé) en Inklem Unit voor (raamplissé).
 
Ook voor hordeuren zijn diverse types beschikbaar: Basis (ook dubbel mogelijk), Rondo, Plissé (ook dubbel verkrijgbaar), Plissé XL maar ook de vaste hordeur en de pendelhordeur.
  
Kom bij ons in Enschede een kijkje nemen naar de vele verschillende types raam- of deurhorren.
Share our website