Waarom Bouwnu?

Voor een consument is de bouw van een woning of een verbouwing een ingrijpende gebeurtenis. De consument begeeft zich op onbekend terrein en komt voor soms lastige keuzes te staan. Een goede aannemer neemt de zorg uit handen, zodat het bouwproject zorgeloos verloopt.

Hoe?
Bouwnu.nl helpt de consument met een compleet overzicht van alle aannemers met hun kwaliteiten. Aannemers worden snel gevonden en kunnen zich profileren met hun eigen bedrijfspagina en projecten. Aangevuld met beoordelingen van klanten kan de consument een weloverwogen keuze maken en de aannemer vinden die bij hem of haar past.

Wat?
Bouwnu.nl is een onafhankelijke en betrouwbare website waarmee de consument op eenvoudige wijze een geschikte aannemer vindt. Dit initiatief wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB Bouw, Woningborg, SWK en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. Na het succes van Zoover voor de reisbranche en Iens voor de Horeca, is er nu Bouwnu.nl voor de bouw.

Bekijk de animatie van Bouwnu op YouTube: https://youtu.be/DUj6nNO-gRc 

Benieuwd naar beoordeling van Gebr. Meijerink?
Lees wat onze klanten vonden over ons op het gebied van: advies, afspraken, communicatie, netheid, prijs/kwaliteit en vakmanschap! Bekijk hier de resultaten of klik op de widget op onze website.
Share our website