ENTHOUSIASTE STAGIAIR GEZOCHT (MBO-/HBO-niveau) M/V

Ben jij een (afstudeer)student (M/V) aan de opleiding Bouwkunde? Bij Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink zijn we op zoek naar een stagiair bouwkunde (M/V). 

Stagelopen bij Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink 
Als erkend leerbedrijf hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiairs. Onder deskundige leiding kun je bij ons bedrijf veel kennis en ervaring opdoen. Gedurende het hele jaar stelt Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink stageplaatsen beschikbaar, met name op bouwkundig niveau. Bij Gebr. Meijerink zijn er volop mogelijkheden, specifiek voor MBO- en HBO-stages en/of afstudeerprojecten.

Functieomschrijving
Werken bij Gebr. Meijerink betekent dat je tijdens je stageperiode in aanraking zult komen met zeer afwisselend werk op het gebied van werkvoorbereiding, calculatie en wellicht ook uitvoering. Maar ook AutoCad werkzaamheden kunnen tot je taak gaan behoren. Eigenlijk komen alle facetten aan bod gedurende de stageperiode. We zullen je laten kennis maken met het reilen en zeilen van een klein tot middelgroot aannemersbedrijf met gemiddeld 10-15 medewerkers.
In ons familiebedrijf zijn de lijnen kort, is de sfeer informeel en werken we in de nabijheid van Enschede zodat je ook de kans krijgt om regelmatig een bouwproject te bezoeken. Na deze stageperiode heb je een goed beeld welke werkzaamheden jouw voorkeur zullen hebben in de toekomst!
Door de veelsoortige en afwisselende werkzaamheden beseffen wij dat wij van de kandidaat veel zullen gaan vragen. Mocht jij veel verschillende werkzaamheden willen verrichten, je nek willen uitsteken, ambitieus zijn en wil je zoveel mogelijk facetten leren kennen en niet alleen bezig zijn met maar één onderdeel binnen een aannemersbedrijf, solliciteer dan naar een stageplek bij ons!

Opleidingsvereisten
Je volgt een bouwkundige opleiding op MBO- of HBO-niveau.

Arbeidsvoorwaarden
Bij Gebr. Meijerink krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer. Bij Gebr. Meijerink word je niet gezien als een stagiair maar als werknemer. Wij zien jouw stage niet alleen als een verhoging van de productiviteit maar denken ook mee in jouw leerproces!

Belangstelling?
Stuur je motivatiebrief met CV naar info@aannemer-meijerink.nl en geef daarin aan waarom jij juist graag bij ons bedrijf zou willen werken. Wie weet nodigen wij je dan uit voor een gesprek en loop je binnenkort stage bij ons op kantoor!

Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V.
Meijerinksweg 40
7524 AM  Lonneker (gemeente Enschede)
Telefoon: 053 - 435 58 64
www.aannemer-meijerink.nl
info@aannemer-meijerink.nl
 
Share our website