Meer Met Minder

Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. is sinds kort 'Meer Met Minder-aanbieder'. Meer Met Minder staat voor meer kwaliteit van wonen met minder energie en woonlasten. Meer Met Minder ondersteunt woningeigenaren bij het nemen van energiebesparende maatregelen, waardoor hun wooncomfort toeneemt en hun energierekening daalt. Een huis dat goed geïsoleerd is én goed geventileerd wordt, heeft bijvoorbeeld geen last van vocht of tocht en is makkelijk te verwarmen. Daardoor hoeft er minder energie verbruikt te worden, waardoor de energierekening omlaag gaat.
 
Door energie te besparen, kunt u flink wat geld besparen op uw energierekening. Belangrijk, want energie wordt alleen maar duurder. Bovendien is wonen in een energiezuinig huis erg comfortabel én gezonder. Want energiebesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie, zorgen dat vocht en tocht verleden tijd worden. In de zomer zorgt een goed geïsoleerde woning bovendien voor een aangename temperatuur en wordt het binnen niet te warm. De geluidsoverlast vermindert ook nog eens. En dat woont een stuk prettiger. Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw goed geïsoleerde huis ook goed geventileerd wordt. Anders ontstaan alsnog vochtproblemen en schadelijke stoffen, wat tot gezondheidsklachten kan leiden.
Bent u bang dat het nemen van energiebesparende maatregelen duur of ingewikkeld is? Dat is niet nodig! Met eenvoudige ingrepen kunt al veel voordeel behalen. Denk aan het aanbrengen van dubbel glas, of spouwmuurisolatie. Op de site meermetminder.nl hebben we alle relevante informatie voor u gebundeld. Handig, want op internet is zoveel informatie te vinden, dat u snel het overzicht verliest.

Voor de uitvoering kunt u terecht bij ons, we zijn namelijk 'Meer Met Minder-aanbieder'. Alle Meer Met Minder-aanbieders zijn gespecialiseerd in energiebesparing in woningen en kunnen het energiebesparingstraject van begin tot eind begeleiden. U kunt bij ons een Maatwerkadvies Energiebesparing aanvragen, zodat direct duidelijk is wat uw woning nodig heeft. Daarnaast adviseren we u graag oversubsidies en financiering. En als u wilt, coördineren we voor u ook de uitvoering van de maatregelen. Energie besparen was nog nooit zo makkelijk.

Het Energiebesparingstraject ziet er globaal als volgt uit:Share our website