Levensloopbestendig wonen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Levensloopbestendig wonen

Bent u 55+ er en woont u in een fijne buurt? En zou u graag nog heel lang in uw vertrouwde omgeving willen wonen? Pas dan nú uw woning aan voor extra comfort en veiligheid zodat deze geschikt is voor de oude dag!

De overheid stimuleert mensen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en legt de verantwoordelijkheid steeds meer bij de mensen zelf neer. Gelukkig merken wij dat steeds meer 55+ ers bij verbouwplannen nadenken over de toekomst. En hoe zit dat met u? Behoort u ook tot deze leeftijdsgroep en heeft u al eens over uw toekomst nagedacht? Is uw woning al levensloopbestendig?

Verhuizen is echt niet altijd noodzakelijk. Met enige aanpassingen kunt u vaak blijven wonen in de buurt waar u graag woont. U bent immers gewend aan uw woning, uw buurt, uw leefomgeving. Waarom zou u dan verhuizen? Ons advies is om tijdig na de denken over de toekomst zodat comfortabel en veilig wonen ook op latere leeftijd mogelijk blijft.

De afgelopen jaren hebben wij veel verbouwingen verricht voor 55+ ers waarbij gelijk ook gekeken is naar de toekomst. Na het maken van een afspraak ter plekke bespreken we uw wensen, bekijken we de mogelijkheden en geven we u tips om ook in de toekomst comfortabel en veilig te kunnen wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Soms is het noodzakelijk externe specialisten in te schakelen voor speciale voorzieningen, ook dat kunnen wij voor u regelen. Uiteindelijk is het doel om samen uw wensen te vertalen en te komen tot een volledig uitgewerkt plan. Niet voor niets is onze missie: Samen dezelfde taal spreken, is samen werken aan iets moois!

Bent u na het lezen van het bovenstaande nieuwsgierig geworden of uw woning makkelijk levensloopbestendig kan worden gemaakt en wilt u meer weten welke mogelijkheden er zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site. Graag attenderen wij u ook nog op diverse folders van "Lang zult u wonen". Deze organisatie heeft diverse folders vervaardigd met tips, ervaringsverhalen en checklisten voor comfortabel en veilig wonen. Diverse 55-ers vertellen hun verhaal en waarom zij al tijdig hun woning levensloopbestendig lieten maken. Kijk voor meer informatie op: https://www.langzultuwonen.nl/.

Tijdig nadenken over uw toekomst zorgt voor vele jaren woonplezier en bespaart u veel zorgen op het moment dat zelfstandig wonen echt moeilijker wordt! Dan zijn er namelijk nog genoeg zaken die geregeld moeten worden!

                                                                

 

Share our website